DIT Speelt

speelt met het publiek om discussie los te maken en hete hangijzers op de kaart te zetten

Lees meer

BRAINSTORMEN 2.0

 

Brainstormen.. maar dan effectief

Lees meer

SHAKERS

DIGITALE INTERVENTIES

betrokkenheid, nieuwsgierigheid en waardevolle kennis van
de mensen waar het om draait

Lees meer

HET NIEUWE WERKEN LIVE!

Voorstelling over de voor(oor)delen

van Het Nieuwe Werken

Lees meer
Ik heb Jennifer leren kennen als iemand die met veel humor en zelfrelativering kijkt naar de wereld om haar heen. Ze heeft een creatieve geest die vanuit een degelijke structuur vorm kan geven aan een programma en daarbij gericht is op het behalen van het afgesproken resultaat.
De laatste jaren gaat haar verlangen steeds meer uit naar het kunnen bijdragen aan een wezenlijke verandering binnen organisaties. Jennifer is in staat door haar zienswijze en door wie zij is mensen te verbinden en mee te nemen in deze verandering.
Franca Pisanu, Aequor
In 2013 hebben we, samen met Jennifer, een traject opgezet om bewustwording te realiseren van de aanwezige cultuur op de afdeling.

Op een vasthoudende wijze helpt Jennifer je te komen tot de kern van de opdracht. Door haar kennis van (cultuur)veranderingen en door haar netwerk weet ze de juiste middelen en mensen in te zetten.

Samenwerken met Jennifer is samenwerken met een professional.“

Roelof Woudstra, De Nederlandsche Bank
Het programma was mooi in balans.

We hebben de boodschap die ik wil uitdragen samen met de collega’s goed over kunnen brengen en spelenderwijs besproken.

Daarnaast hebben we concrete oplossingsrichtingen waar we direct mee aan de slag gaan. Jennifer begeleidde de voorbereiding en een deel van het programma uitstekend.

Jennifer is in staat de essentie van wat ik wil overbrengen te vertalen in een programma dat goed aansluit bij de behoefte van de deelnemers.

Marianne van Leeuwen - van de Pluijm, Groene Hart Ziekenhuis
Jennifer is een bevlogen en inhoudelijk onderlegde vakvrouw. Zij weet altijd de juiste vragen te stellen om zo het probleem / de uitdaging boven water te krijgen om vervolgens met een passende (en vaak out of the box) oplossingsrichting te komen.
Hester Nagel, Rever
Ik ben zeer te spreken over de creatieve sessie. De locatie was ideaal en ook de aanpak en het programma waren uitstekend voorbereid.
We gaan met de ideeën echt aan de slag, een aantal concrete ideeën is inmiddels ingezet en hebben resultaat.
Erik Thijsen, BAM