Over Lem & Co.

Lem & Co. is het bedrijf van Jennifer Lem. Met Lem & Co. wil ik samen met jou en andere compagnons samenwerken. Samenwerken om directies, organisaties en teams beter te laten functioneren, zodat de personen die er werken zich beter voelen en zichzelf en de organisatie verder kunnen ontwikkelen. Lem & Co. werkt zodoende nooit alleen, maar altijd samen met jou, de klant, het team of de afdeling en een groot netwerk aan specialisten.

LEM & Co. kan alleen excelleren samen met compagnons: klanten, teams, directie en de professionals van Lem & Co.

Lem & Co. is opgericht door Jennifer Lem in september 2013 onder de naam Influate. De kern van Influate blijft bij Lem & Co. bestaan: invloed is voor de individuele medewerker van wezenlijk belang voor gelukkig functioneren in werk. Omdat mijn visie inmiddels is uitgebreid en verdiept, koos ik voor een naam die de kern van mijn werkwijze raakt: samenwerken. “De rode draad in mijn werk, zolang ik mij kan herinneren, is het verbinden van mensen of groepen mensen. Wat ik ook doe, ik beland vaak in een situatie waarin ik bemiddel tussen wat de ene partij wil en de andere partij moet doen of vice versa. Door deze ervaring ben ik in staat een concrete vertaling te maken van een abstract verlangen en kan ik inzichtelijk maken wat er nodig is om deze verlangens werkelijkheid te maken. Communicatie speelt hierin uiteraard een grote rol”.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd in de richting Training & Opleiding en heb vervolgens als trainer/adviseur gewerkt bij Bureau Stempels en Kramer. Na ruim vier jaar trainingen geven en mee-ontwikkelen voor politie- en FIOD rechercheurs (communicatie- & verhoortechnieken) ben ik gaan werken voor More Balls Than Most. Eerst als trainer en accountmanager, later als managing director en facilitator. Jongleertrainingen geven, teambuildingsprogramma’s ontwikkelen, verandertrajecten opzetten en begeleiden voor grote organisaties, het leiden van een intern team en een groep zelfstandige artiesten is een greep uit de werkzaamheden tijdens die enerverende 14 jaren. De behoefte aan het bestendigen en uitvoeren van mijn eigen gedachtengoed resulteerde in het oprichten van Influate en sinds september 2016 naar Lem & Co. Met specialisten op verschillende vakgebieden houden wij ons bezig met verandertrajecten, implementeren van nieuwe werkwijzen, coachen van besturen/directies en teams en het (samen) ontwerpen van blended learning programma’s ten einde een verandering te faciliteren.

Portretfoto’s van Jennifer zijn gemaakt door Michael Potts

Jennifer Lem

Contact

Lem & Co.
Fazantstraat 48
2162 GM  Lisse

06 – 39 43 24 23
jennifer@lem-co.nl