DIT Speelt

Doortastend Interactief Theater. Wat speelt er op dit moment in de organisatie? Wat gebeurt er tussen collega’s of in relatie tot leidinggevenden? DIT Speelt toont en speelt op interactieve wijze met het publiek om discussie los te maken en een (lastig) onderwerp op de kaart te zetten.

Doortastend Interactief Theater

Hoe werkt het?

Tijdens dit interactieve theater krijgt het publiek de kans invloed uit te oefenen op het verloop van de gespeelde scene. De toeschouwers krijgen een scène te zien die sterk lijkt op een situatie uit het eigen werk, gespeeld door 2 acteurs. Binnen de scène wordt een aantal herkenbare knelpunten getoond, die in beginsel worden veroorzaakt door één van de personages. Aan het eind van de scene wordt het publiek uitgedaagd om de acteur te regisseren om zo tot een betere uitkomst te komen. ”Wanneer jullie mij niet onderbreken, ga ik er vanuit dat jullie het precies hetzelfde zouden aanpakken!” aldus een acteur. Als dit personage zich anders opstelt (door suggesties uit het publiek) beïnvloedt hij daarmee het gedrag van de ander en dus het verloop van het gesprek.

Resultaat

DIT Speelt maakt op een speelse manier zichtbaar en inzichtelijk welke invloed jouw gedrag heeft op werksituaties of op je collega’s. Een ideale en leuke manier om bewustwording te creëren over de huidige en de gewenste situatie.

Reactie opdrachtgever

‘Wij weten heel goed hoe het moet, we vonden het lastig het daadwerkelijk zo te doen. Deze aanpak biedt concrete handvatten.’

Iets voor jullie?
Bel/mail gerust.