Het Nieuwe Werken LIVE!

Een pakkende voorstelling over de voor(oor)delen van het Nieuwe Werken

Er is door overheid en bedrijfsleven veel geïnvesteerd om Het Nieuwe Werken (HNW) zo breed mogelijk in BV Nederland te lanceren. Maatschappelijke ontwikkelingen maken HNW wenselijk, ICT maakt het mogelijk. Anno nu kan vanaf elke plek gemaild worden, online vergaderen is gemeengoed en thuiswerken een veel gebruikte term. We hebben deugdelijk openbaar vervoer, carpool initiatieven en fietsplannen. Niets, maar dan ook niets houdt Het Nieuwe Werken tegen. Maar waarom werkt het dan niet (echt)?

De Voorstelling

Nieuwe Werken LIVE!

De show toont ons op indringende wijze de huidige stand van zaken. Door middel van hilarische dialogen, rake anekdotes en herkenbare sketches ontkomt niemand aan de spiegel die wordt voorgehouden.

Op maat

Elke organisatie heeft specifieke aandachtspunten. Vooraf aan de voorstelling bespreken we met de opdrachtgever de onderwerpen die wenselijk zijn om te belichten. Naast de vaste opzet van de show is er voldoende ruimte om deze aandachtspunten te implementeren. Bovendien is het ook mogelijk een workshop na de voorstelling te begeleiden, om de gevormde gedachten om te vormen naar concrete stappen.

Reactie opdrachtgever

‘Het was heel erg leuk. De show laat goed zien wat er gebeurt tussen mensen als je het nieuwe werken toepast. De ongemakkelijkheid bij zowel leidinggevende als medewerker benadrukt hoe belangrijk de communicatie is en dat je goede afspraken maakt.’

Brechtje Spoorenberg | KPN