Conferentie Gastvrijheid

Meeting design met een hart

Opella, een moderne zorgorganisatie in het oosten van het land vroeg Jennifer samen met hen hun jaarlijkse mei conferentie te ontwerpen en te organiseren.
De conferentie stond dit jaar in het teken van Gastvrijheid. Het doel: Gastvrijheid in de driehoek klant – collega – partners te introduceren en gezamenlijk invulling aan dit begrip te geven. Deelnemers moeten zich geraakt voelen, geïnformeerd worden en hun stem laten horen.
De sfeer is ontspannen, afwisseling van serieus en humoristisch, stevig en licht, zenden en zelf doen zijn kernwoorden voor de dynamiek van het programma.

Gastvrijheid betekent dat je je gast voelt en mens.

Hoe kan je beter een inspirerende dag starten over gastvrijheid dan de klanten aan het woord te laten? Jennifer vroeg Gerald van Bronkhorst een korte film te maken als start van de conferentie. Prachtige oprechte uitspraken van bewoners die heel goed weten waar ze het over hebben.

De film raakte de kern van het doel van de conferentie en het publiek en maakte de weg vrij voor een bijzondere bijdrage van drie sprekers:

 

 • Marga Teunissen | directeur Vastgoed & Services Opella
 • Jeff Dadema | Let’s go active
 • Niek van den Adel | ervaringsdeskundigeNa de heerlijke lunch in hotel de Wageningsche Berg zorgden de Hartelijke Dames voor een actieve en hartelijke gastvrije workshop.
  De dag werd afgesloten door een muzikale sessie waarbij alle aspecten van Gastvrijheid die de revue zijn gepasseerd, naar een persoonlijk niveau werden gebracht. André Heuvelman en Joshua Samson zorgden al voor de verklanking tussen de sprekers in de ochtend en maakten de cirkel van het programma qua inhoud én toon prachtig rond.Reacties van enkele deelnemers:“Dit was de beste mei conferentie tot nu toe.”

  “Ik heb de mei conferentie als zeer leerzaam ervaren. Ik hoop dat deze dag nog lang na zal werken.”

  “Ik ben zeer geinspireerd om hier binnen mijn team verder mee te gaan.”

  “Het was een geweldige, waardevolle dag.”

  “Complimenten voor de goede organisatie van deze dag.”

  “Erg goed verzorgd en sfeer was goed. Positief dat een ieder meedeed!”

  “Combinatie van muziek en presentatie is een mooie vorm.”